Gabriela Cristea se ține acum departe de scandalurile mondene, însă a fost o vreme când chiar ea era personajul principal al unor astfel de scene. Pe vremea când încă mai forma un cuplu cu Marcel Toader, odată ce lucrurile între ei au început să scârțâie, au apărut și primele conflicte.

Gabriela Cristea a povestit în platoul emisiunii pe care o moderează cum a fost procesul prin care a trecut după ce a divorțat de Marcl Toader, dar și cum drumul acesta a fost unul anevoios.

Divorțul de Marcel Toader, o amintire neplăcută pentru Gabriela Cristea

După o căsnicie care a durat din 2008 în 2013, cei doi au ajuns să semneze actele de divorț. Însă procesul de separare a fost unul lung, anevoios, cu multe scene pe care prezentatoarea le-ar vrea acum uitate. Despre acele clipe a vorbit acum în platoul emisiunii pe care o moderează.

În urma sepărarării de afaceristul decedat în august 2019, prezentatoarea recunoaște că a avut nevoie de o perioadă lungă de recuperare psihică și sufletească. Gabriela Cristea spune că a preferat să se vindece singură, fără să folosească un alt bărbat drept ”pansamentul” ei de suflet,

„Eu nu am avut (n.r. nevoie de un partener „tampon” între două relații serioase). Eu am preferat… După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel”, a spus Gabriela Cristea, în emisiunea pe care o moderează.

Gabriela Cristea a făcut pace cu ea și cu trecutul

Gabriela Cristea a făst nevoită să facă pace cu trecutul pentru a reuși să treacă peste acele clipe grele. După acea perioadă tumultoasă, prezentatoarea l-a întâlnit pe actualui ei soț, Tavi Clonda, lângă care este foarte fericită și pe care l-a făcut tatăl a două fete.

„După aia am avut o relație cu Tavi, ne-am căsătorit și suntem bine mersi. Deci, nu e obligatoriu să avem o relație „tampon”, a mai spus prezentatoarea, în discuția pe care a avut-o cu psihologul din platou, care a confirmt cele spuse de brunetă, spunând că fiecare relație diferă de la caz la caz”

coral