Floreștenii se plâng că toate autobuzele vechi folosite înainte în Cluj Napoca sunt introduse acum pe rutele dintre comună și oraș. Aceste autobuze nu au aer condiționat, iar cei care circulă cu ele se sufocă de căldură.

„Astazi am iesit cu copilul la plimbare prin Floresti, cu autobuzul, ora 17,00, in jur de 30 grade Celsius. In autobuz, vreo 40 de grade, nadusala, geamuri deschise ca sa ne faca vant sau sa ne mai dea ceva caldura.

Nu mi-am dat seama exact. Intreb soferul de ce nu este aer conditionat. Raspuns: pentru ca nu exista asa ceva! MAI MARE RUSINEA!!! Nu e prima data cand se intampla asta. Ni se tot repeta in ultimul timp, mai ales de catre primarul Clujului, cum ca ar trebui sa circulam cu autobuzul ca sa nu mai sufocam traficul din Cluj, vinerea verde si alte non sesuri. Noul primar al Florestiului este si el in lumea lui cand vine vorba de traficul din Floresti, ca si primarul Clujului! Parca nu fac parte din lumea noastra.

Cum este pisibil ca o companie in care calatorii efectiv pompeaza bani sa ii transporte ca pe niste vite. Cred ca toate autobuzele vechi din Cluj, fara aer conditionat, sunt acum folosite pentru Floresti.

Cum este posibil sa platesti 1 bilet de 4 lei/calatoria si sa iti vina sa lesini de cald in autobuz. Sa nu mai vorbesc ca pentru cei care lucreaza in Cluj se fac abonamente lunare de cel putin 250 lei de persoana.

Unde dracu se duc toti banii astia, ca Florestiul are cca. 50.0000 de locuitori.

Multumesc primarului din Floresti pentru ca isi bate joc de noi, impreuna cu compania de transport in comun si cu primarul Clujului! Le doresc tuturor sa ajunga sa ne inteleaga!”, a scris pe Facebook o mămică din Florești.

coral