In timp ce Marcel Toader era condus pe ult|mul drum, Gabriela Cristea facea pregatiri de nunta.

Prezentatoarea de la Antena Stars a scris pe Facebook ca va imbraca rochia de mireasa pe 24 august 2019. Vedeta a fost aspru criticata de persoanele care o urmaresc pe retelele de socializare.

Gabi Cristea face pregatiri de nunta, mult asteptata nunta cu Tavi Clonda. Cei doi sunt casatoriti civil, insa nu au facut pana acum si petrecerea, asa cum se cade. Practic, Gabi nu a imbracat inca rochia de mireasa, desi in acte poarta numele cantaretului cu care are doua fetite minunate, Bella Victoria Margot si Iris.

„Pentru ca pe 24 august am sa imbrac rochia de mireasa, incerc sa revin la o forma fizica buna intr-un timp cat mai scurt, cu ajutorul procedurilor de ultima ora de remodelare corporala”, a scris Gabriela Cristea pe pagina ei de Facebook pe 5 august, imediat dupa ce a aflat ca a mur|t fostul ei sot.

Anuntul ei a fost aspru taxat de fani. „Eu sunt sigura ca plange in perna la propriu. Cand toata lumea doarme. A iubit acest om din tot sufletul ei… Ganditi-va ca asa mult a slabit dupa despartirea de el… era lemn.!!

coral