Horoscopul lunii decembrie vine cu vești bune pentru aproape toate zodiile. Iată ce prezic astrele pentru ultima lună a anului 2020!

Horoscop decembrie – BERBEC

După un an greu, în care ai avut de multe ori senzația că muncești degeaba și nimeni nu-ți recunoaște eforturile, iar cei de acasă nu te apreciază la adevărata valoare, a venit timpul să culegi roadele! Se anunță un final de an excepțional!

Horoscop decembrie – TAUR

Decembrie te găsește lipsit de energie și simți că ai nevoie de o pauză. Sărbătorile reprezintă momentul perfect să te odihnești, să petreci mai mult timp cu familia și să-ți pui ordine în gânduri. Profită la maximum de magia lunii decembrie!

Horoscop decembrie – GEMENI

Te vei adapta perfect la energia tipică perioadei de Crăciun, aproape ca în copilărie, și, chiar dacă Sărbătorile acestui an sunt diferite, stă în puterea ta să te bucuri de ce îți oferă viața. Iar această perioadă liniștită te ajută să pășești în 2021 cu energie.

Horoscop decembrie – RAC

Mergi pe relaxare în această lună și nu face din țânțar armăsar în discuțiile cu partenerul de viață sau la locul de muncă, așa cum îți stă în obicei. Încearcă să fii mai tolerant, să asculți și opinia altora și ia în calcul că orice problemă are o soluție.

Horoscop decembrie – LEU

Decembrie îți dă o stare pacifistă pe care nu ai mai simțit-o până acum, tu fiind obișnuit să fii pus pe harță, așa cum astrele ți-au transmis în ultimele luni. Inspiră adânc, privește cu detașare problemele altora și implică-te doar dacă ți se cere ajutor!

Horoscop decembrie – FECIOARĂ

Nu era destul că ești mai sensibil decât alții și, deci, mai ușor de rănit… Anul acesta te-a pus în fața unor răsturnări de situații care te-au scos din zona de confort. Așa că ai grijă de mintea și de corpul tău cu exerciții fizice, o dietă sănătoasă și meditație.

Horoscop decembrie – BALANȚĂ

Se anunță o lună plină de dragoste! În cazul tău, pare că Ziua Îndrăgostiților este în fiecare zi a lunii, atât de răsfățată vei fi de Cupidon. Dacă te afli într-o relație, așteaptă-te la surprize si romantism, iar dacă ești singur, sunt șanse mari să apară sufletul pereche!

Horoscop decembrie – SCORPION

Ești recunoscută pentru implicarea ta în proiecte umanitare și ajutorarea oricui are nevoie, dar în această lună te întreci pe tine însă și cu dovezile de generozitate. Nu te gândi la situații extraordinare, fie și o vorbă bună poate face minuni!

Horoscop decembrie – SĂGETĂTOR

În ultima lună din 2020 ești mai calm și dominat de contemplări religioase, științifice și teoretice, iar asta nu i se întâmplă prea des. Dar și justițiar! Nicio nedreptate nu va trece neobservată de tine și ești pregătit să iei măsurile care se impun, cu orice preț!

Horoscop decembrie – CAPRICORN

Renunță la griji, detașează-te de probleme care nu te implică, pune responsabilitățile legate de locul de muncă pe locul doi și bucură-te de timpul petrecut cu cei dragi. Este vremea să iei o pauză și să-ți încarci bateriile, pentru că se anunță un an fabulos!

Horoscop decembrie – VĂRSĂTOR

Pe ultima sută de metri a lui 2020, primești recunoașterea pe care o meriți, atât la locul de muncă, cât și în familie. În acest an ai făcut multe pentru toată lumea, mai puțin pentru tine. Te-ai neglijat și extenuarea își spune cuvântul! Ai mai multă grijă de tine!

Horoscop decembrie- PEȘTI

Pare că tu ești răsfățatul horoscopului! Îți merge bine pe toate planurile: profesional primești bonusurile mult așteptate, în dragoste este totul liniștit, fără conflicte și nemulțumiri, iar familia și prietenii îți oferă Sărbătorile frumoase pe care le meriți! coral