În loc să se bucure ca îsi va petrece restul vietii alături de bărbatul iubit, o femeie s-a plâns pe internet că inelul primit odată cu cererea în căsătorie este prea mic și ieftin.

”M-a cerut de sotie si mi-a dat inelul pe care l-a ales – un diamant solitaire in aur alb. Am fost foarte bucuroasa si am acceptat, dar am fost dezamagita cand am vazut inelul. Piatra era prea mica”, a scris femeia.

”Nu imi displace inelul in sine. Si eu as fi ales tot un diamant solitaire. Dar imi displace culoarea aurului si piatra care e prea mica.”

De parca asta nu era de ajuns, proaspata logodnica a fost nemultumita si de costul inelului. Ea a gasit chitanta de la magazin si a fost dezamagita sa afle ca iubitul ei a fost cam ”zgarcit”.

”Are un salariu mare si de obicei este foarte generos. M-as fi asteptat sa dea mult mai multi bani pe o bijuterie care e asa de importanta”.

Evident, toti cei care au citit postarea acestei femei au fost foarte critici la adresa ei. Oamenii i-au spus ca valoarea sau aspectul inelului nu sunt asa de importante si ca ar trebui sa fie fericita pentru cererea in casatorie.

coral