Surprize in aceasta saptamana in cea mai iubita emisiune de fashion din Romania, „Bravo, ai stil”!”. Fanilor show-ului prezentat de Ilinca Vandici li s-au pregatit noutati de maxima importanta, atat in ceea ce priveste componenta juriului, cat si a concurentelor.

Astfel, celor trei jurati cu state vechi, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu, li se va alatura o artista care a cucerit podiumurile muzicale din Romania. Pe parcursul celor patru zile de competitie, difuzate in aceasta saptamana, Lidia Buble va fi jurat cu drepturi depline „Bravo, ai stil!”. Artista se afla pentru prima data in platoul show-ului, declarandu-se o fana infocata a competitiei de moda.

„Voi incerca sa fiu draguta cu toate fetele!”, le-a transmis Lidia Buble concurentelor.

De asemenea, odata cu eliminarea Mirelei din show, in gala precedenta, celor noua fete aspirante la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, li se alatura o noua candidata pentru acest titlu. In editia de maine, difuzata la ora 23:00, telespectatorii o vor putea cunoaste, in premiera, pe cea care vine in platoul emisiunii de la Kanal D.

coral