Mona Nicolici, fosta prezentatoare de stiri, si-a amintit de inceputurile sale in televiziune. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor in anul 2006. Pe Mona Nicolici, telespectatorii o stiu din postura de prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 alaturi de Radu Cosarca.

In anul 2006, vedeta a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor, alegand sa lucreze intr-o companie multinationala. Fosta prezentatoare de stiri si-a amintit de inceputurile sale in televiziune. Aceasta a afirmat ca si-a incercat norocul la mai multe televiziuni pana sa ajunga la Antena 1. "De mica imi doream sa lucrez in televiziune. Dupa ce am terminat facultatea nu m-am dus pe santier, ci mi-am depus CV-ul la TVR, dar nu cred ca a trecut mai departe de poarta. Apoi m-am dus la o proba la SOTI, Sigma se numea atunci.

Am cazut cu brio pentru ca nu stiam ce trebuie sa fac. Apoi am aflat de niste probe la Antena 1. Mai aveau nevoie de un singur om. Iar asta am aflat-o la multi ani dupa ce am intrat, de la fostul meu sef: ‹‹cand te-am vazut am zis ca ai exact tupeul de jurnalista de care aveam nevoie!››

Ce insemna asta? Atunci cand ne-am intalnit, m-a invitat in biroul domnului Florin Bratescu. Dar a vrut sa intre primul in birou, iar eu m-am uitat lung la el, am pus mana pe clanta, sa-i arat ca trebuie sa imi deschida usa, si am asteptat. S-a uitat si el la mine si mi-a deschis. Povestea asta a spus-o cu mai tarziu, intr-o inregistrare pe care o am si acum", a spus Mona Nicolici pentru life.ro.

Intrebata de ce a plecat din televiziune, vedeta a explicat: "Am plecat din Antena, m-am dus in B1 TV. A fost o plecare brusca, dar acum mi se pare ca mi s-a intamplat cel mai bun lucru. Nu m-a fortat nimeni sa plec".

coral