Dupa mai bine de 10 ani in care s-a aflat la pupitrul stirilor de la Antena 1, Andreea Berecleanu a anuntat ca pleaca din trust. Stirista a postat si un mesaj pe contul ei de Instagram, in care a marturisit care este motivul real pentru care pleaca de la „carma” Observatorului.

Andreea Berecleanu a anuntat ca pleaca din Antena 1, iar in locul ei, la pupitrul Observatorului va fi Alessandra Stoicescu. Dupa un lung sir de speculatii cu privire la plecarea ei, stirista a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor si a povestit, prin intermediul unui mesaj postat pe contul ei de Instagram, care este motivul real al plecarii sale din Antena 1.

„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea” a fost mesajul postat de Andreea Berecleanu, pe contul ei de Instagram.

Mai mult, s-a spus ca motivul pentru care Andreea Berecleanu a plecat din Antena 1 ar fi acela ca si-ar dori mai mult timp pentru a se ocupa, alaturi de sotul ei, de afacerea pe care o detin impreuna: o clinica. Inlocuitoarea prezentatoarei nu a intarziat sa apara, caci Alessandra Stoicescu a fost prima varianta preferata a trustului.