Fosta campioană mondială la gimnastică, Nadia Comăneci, trece printr-o perioadă dificilă, a pierdut o persoană dragă.

Gimnasta a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Nadia Comăneci este în doliu, gimnasta a pierdut o persoană dragă

Nadia Comăneci și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare. O bună prietenă a ei, de asemenea sportivă, a decedat în urmă cu puțin timp, iar fosta gimnasta este în doliu.  

Nadia Comăneci și-a pierdut prietena

Cea pe care Nadia Comăneci o plânge este Dianne Durham, o fostă sportivă, prietenă bună cu fosta gimnastă, care a pierdut lupta cu viața la vârsta

de 52 de ani. 

Dianne a fost prima campioană afro-americană la gimnastică din istoria Statelor Unite ale Americii. Din nefericire, aceasta fusese diagnosticată cu o boală cumplită care o măcina de mult timp. În cele din urmă boala a învins-o pe Dianne, iar acum întreaga lume a gimnasticii este în doliu.  

Dianne Durham a fost nevoită să părăsească lumea sportului în 1985, în urma unei accidentări grave, însă nu a plecat de tot, ci a continuat să activeze ca arbitru, speaker motivațional, dar și antrenor. 

Ultimul șpagat într-un concurs l-a făcut la trei ani după ce a devenit campioană în America. 

Nadia Comăneci a scris pe pagina sa de Twitter un mesaj emoționat, în care și-a exprimat regretul cu privire la moartea lui Dianne. 

”Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”,  a scris Nadia Comăneci. coral