Iasmina Milutinovici, o romanca de 27 de ani, s-a casatorit, pe 3 iunie cu milionarul american Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertatii si a insulei Ellis.

Sotul are 61 de ani, dar tanara din Timisoara sustine ca diferenta de varsta nu reprezinta nicio problema, relateaza The New York Times.

Iasmina si Aaron s-au cunoscut in 2014, cand ea a obtinut un job pe perioada verii la compania milionarului. ”Ne zambeam ori de cate ori ne intersectam”, a declarat Iasmina. ”Iar intr-o zi a avut curajul sa ma invite la un concert cu Katy Perry. M-am simtit extrem de bine cu un barbat care este cu 34 de ani mai mare ca mine”, a mai declarat tanara.

Apoi totul a decurs de la sine si la inceputul lunii au intemeiat o familie.

Iasmina sustine ca s-a indragostit de Bradford si ca varsta nu a reprezentat niciodata un impediment in relatia lor: ”Varsta nu a fost niciodata o problema, pentru ca eu am mai avut relatii cu barbati mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Ne-am inceput relatia firesc si este o legatura remarcabila intre noi. Niciodata nu am bagat in seama diferenta de varsta si cu siguranta nu face parte din viata noastra de zi cu zi.“

Iasmina Milutinovici a absolvit Universitatea de Vest din Timisoara si a obtinut o diploma de master in comunicare si relatii publice de la Universitatea Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, iar in prezent este sefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania care administreaza Statuia Libertatii si care este condusa de sotul ei.

coral