O angajată care lucrează la Primăria Cluj Napoca a fost depistată că este infectată cu coronavirus, arată clujean Emanuel Ungureanu.

„ATENŢIE! Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca! Azi dimineaţă am primit informaţii că un angajat din Direcţia Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus. Transmit public DSP (Direcţia de Sănătate Publică) Cluj îndemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică şi să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viaţa funcţionarilor din primăriei şi nici a cetăţenilor care intră în contact cu aceştia. Nu este loc de muşamalizare! Rog prefectura să se mobilizeze şi executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecţie a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moţilor din Cluj-Napoca, dar şi în alte spaţii administrative ale primăriei! Angajaţii primăriei sunt speriaţi, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacţie constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!”, a scris Ungureanu.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj Napoca, Oana Buzatu, nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a oferi detalii despre acest subiect.

coral