Desi au trecut doua luni de la moartea lui Razvan Ciobanu, parintii lui sunt la fel de indurerati, mai ales ca nu a venit niciun rezultat in urma anchetei. In afara de asta, nici cu banii nu stau foarte bine, in ultimii ani au pierdut 60.000 de euro, astfel au luat o decizie importanta dupa moartea designerului.

Parintii regretatului creator de moda se gandesc se gandesc sa renunte la pensiunea pe care o detin in judetul Valcea. Afacerea este administrata de aproximativ 15 ani de familia lui Razvan Ciobanu, insa parintii designerului au anuntat ca ar cauta un cuplu care sa se ocupe in continuare de afacerea familiei, potrivit Wowbiz.ro.

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste

Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie, a doua zi de Paste. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei. Masina de teren si-a continuat drumul pe camp 850 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar, in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj. Designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit si o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de moda a fost inmormantat pe 2 mai in cripta bunicilor sai din Cimitirul Progresul din Bucuresti.

coral