Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul privind procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman si se afla in spatele gratiilor din 27 mai 2019. Si-a facut o schimbare de look, luand hotararea de a renunta la mustata si, conform informatiilor din interiorul penitenciarului, are ”o stare de spirit buna”.

O perioada, Liviu Dragnea a fost singur in celula, beneficiind de un regim preferential, insa acum isi petrece zilele impreuna cu alti patru-cinci detinuti. Potrivit digi24, unul dintre acesti detinuti este… traficant de droguri. Fostul lider PSD are dreptul sa dea un telefon pe zi si vorbeste, de fiecare data, cu Irina Tanase, iubita sa. Totusi, au fost si situatii in care Liviu Dragnea a stat de vorba cu Codrin Stefanescu, Florin Iordache sau fiul sau.

Conform sursei precizate mai sus, Liviu Dragnea a primit dreptul la un pachet suplimentar si, pentru a cistigta credite, munceste si sambata.

Irina, iubita lui Liviu Dragnea, interventie chirurgicala complicata

In urma cu ceva timp, Liviu Dragnea a vorbit despre problema de sanatate a iubitei sale si i-a multumit medicului care a salvat-o pe Irina.

”M-au acuzat ca am fost la un spital privat. M-am dus dupa medic. Daca medicul Catana spunea ca vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo ma duceam. Am incredere oarba in omul ala. A avut o interventie chirurgicala la Irina pe care putini oameni din lumea asta puteau sa o faca. E vorba de o chestiune la oase foarte complicata. Era de moarte daca nu… In sfarsit, unde zicea, acolo ma duceam”, a declarat fostul lider PSD.

coral