Spectatorii sositi la meciul dintre Astra Giurgiu si FC Botosani au avut parte de un moment socant in aceasta seara, atunci cand Dan Alexa si Anamaria Prodan au fost protagonistii unui moment absolut neasteptat.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a fost surprins in timp ce il loveste cu pumnul in fata pe Dan Alexa, antrenorul echipei Astra Giurgiu, din cauza unei femei care l-ar fi asteptat pe acesta la stadion.

„Nu s-a intamplat nimic! Am citit si eu ce s-a scris. Hai sa fim seriosi. Am stat mai mult sa vorbim despre transferuri”, a fost reactia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan.

Potrivit telekomsport.ro, dupa o discutie lunga, Dan Alexa, Anamaria Prodan si tanara de la care ar fi pornit tot scandalul au parasit stadionul din Giurgiu.

Anamaria Prodan si Dan Alexa, banuiti de ani de zile ca sunt amanti

In ultimii ani, au tot existat zvonuri despre o posibila relatie intre cei doi, mai ales ca Dan Alexa a divortat de sotie, iar femeia cu care acesta a fost casatorit a rupt orice legatura cu impresara. Cu toate acestea, cei doi au spus ca intre ei nu este mai mult decat o relatie strict profesionala.

Intr-un interviu acordat in luna ianuarie Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan infirma categoric orice legatura cu Dan Alexa.

„Astea au aparut de cand m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul ca Dan a divortat, cum au divortat multi jucatori si antrenori, e una, dar nebuniile care au aparut ca am fi impreuna, e cu totul altceva. Am gresit pentru ca trebuia sa ies si sa stopez aberatiile astea. Am zis ca sunt prea mare, ca nu-i bag in seama. Ma distram, radeam, dar au inceput sa ma deranjeze foarte tare. Au iesit tot felul de barfe, cu Alexa, cu Burca sau cu Dani Coman. Cum divorta unul apaream eu si ei pe langa mine. Sunt eu femeia fatala, dar nici chiar asa. Sa se indragosteasca toti de mine ca sa-si lase familia…”, a fost explicatia Anamariei.

coral