Larisa Iordache si Roland Modoran nu mai formeaza un cuplu. Cei doi s-au despartit, dar au ramas prieteni si petrec, in continuare, timp impreuna deoarece au acelasi cerc de amici.

„Ne-am despartit in iarna, acum suntem foarte buni amici, ne comportam ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, ma bucur ca am putut sa ramanem in relatii foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toti o echipa si tot timpul cand iesim, ne intelegem. Iesim in gasca tot timpul, fete, baieti de la gimnastica, incercam sa ne tinem aproape. Eu si Roland ne intalnim aproape zilnic, iesim cu aceiasi prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce sa ne razboim. Nu mergea totul chiar atat de ok si am zis decat sa mai treaca o perioada de timp si sa nu ne intelegem si sa nu fie ok intre noi, mai bine acum decat mai incolo”, a povestit Larisa Iordache, gimnasta care este medaliata olimpica, mondiala si europeana, pentru libertatea.ro.

Recent, la avanpremiera fimului “Si soarele este o stea”, Larisa Iordache a venit insotita de un tanar. Gimnasta a precizat, insa, ca acesta ii este doar prieten.

”Este coleg de gimnastica, Andrei Muntean, este un gimnast foarte bun, am si concurat impreuna pentru ca am fost la Swiss Cup in 2013, concursul acela este pe echipe si acum am zis sa iesim sa vedem un film. Nu am iubit, sunt singura”, a mai spus gimnasta.

coral