News Flash:

Consiliul Județean Cluj a început așternerea asfaltului pe drumul județean 109A Panticeu

29 Aprilie 2019
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
DSCN3152

Făcând parte din lucrările mult mai ample de modernizare şi reabilitare ce vizează drumul județean DJ 109A Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealul Jurcii, operațiunile derulate în aceste zile pe raza localității Panticeu au intrat în faza de așternere a primului strat de asfalt, binder, pe un sens de mers, urmând ca în zilele următoare lucrările să fie executate și pe celălalt sens. Anterior asfaltării au fost executate lucrări de așternere a stratului de piatră și alte lucrări pregătitoare.

Reamintim, în acest context, faptul că lucrările de reabilitare și modernizare a drumului judeţean 109A Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealul Jurcii sunt finanţate din fonduri europene și vizează un tronson în lungime de 38,3 kilometri, de la kilometrul 10+200 până la kilometrul 48+500.

Investiția presupune executarea de lucrări complexe, pe toată lungimea sectorului de drum vizat, în profunzimea drumului, începând de la fundație şi încheind cu două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură. De asemenea, ea va asigura realizarea de acostamente, şanţuri, rigole şi podeţe, racordări la drumurile laterale, proiectul urmând să se finalizeze prin executarea de marcaje şi semnalizare rutieră.

Reabilitarea și modernizarea drumului judeţean DJ 109A Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealul Jurcii are o importanță aparte întrucât acesta traversează regiunea de centru-nord a judeţului, deservind,  totodată, zona Chinteni, intens tranzitată de locuitorii din zonă.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

DSCN3142.JPG
lucrari panticeu asternere asfalt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048317 (s)