News Flash:

Continuă acțiunile de salubrizare la Turda

10 August 2022
447 Vizualizari | 0 Comentarii
Actiuni salubrizare Turda

Astăzi a continuat acțiunea de salubrizare a zonelor afectate de poluare prin depozitarea deșeurilor pe domeniul public. Peste 40 de voluntari au participat la acțiunea de curățenie a platoului Sticla.

Au fost adunate deșeuri care au umplut o mașină compactor de gunoi plus încă 50 de saci plini de pet-uri și ambalaje. Deșeurile adunate au fost predate către Supercom, compania de salubritate din municipiu. Și această acțiune a fost finanțată de Administratia fondului de mediu prin programul Curățăm România.

Mulțumim voluntarilor care s-au alăturat echipelor de la Domeniul Public și beneficiarilor de ajutor social. #CAA #SVSU

Salubrizarea acestor zone presupune foarte multă muncă, iar faptul că deșeurile continuă să fie depozitate illegal demonstrează nepăsarea și lipsa bunului simț a unor oameni care nu vor să facă parte din schimbare.

Pentru a stopa aceste acțiuni iresponsabile am solicitat Poliției Locale să intensifice acțiunile de verificare a acestor zone, dar vă amintim că normalitatea nu arată așa. Trebuie să respectăm toate legile în vigoare (inclusiv pe cele ale bunului simț, cu valabilitate permanentă) fără a fi nevoie să fim supravegheați non-stop.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_08_10_at_10.19_.36_.png
turda actiuni salubrizare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1042 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040759 (s)