Astrele ne îndrumă și ne ajută să descoperim anumite laturi ale personalității pe care le putem folosi în relațiile cu cei din jur. Și pentru că multe cupluri încearcă să găsească puncte comune încă dinainte de a-și uni destinele, horoscopul poate oferi informații importante. În încercarea de a răspunde la întrebarea cum iubesc femeile, bărbații vor descoperi aspecte neștiute despre parterene, scrise în stele, în funcție de zodie.

Horoscopul dragostei. Cum iubesc femeile în funcție de zodie

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, aspecte interesante din horoscopul dragostei. Specialistul a vorbit despre cum iubesc femeile în funcţie de zodie., oferind informații importante pe care orice bărbat îndrăgostit ar trebui să le știe. Chiar dacă fiecare dintre noi este unic, având un farmec special, sufletul pereche ar putea fi scris în stele. Zodiacul poate fi de folos pentru a descoperi aspecte neștiute despre anumite laturi care domină personalitatea fiecăruia. Iată, așadar, cum iubesc femeile în funcție de zodie.

Zodia Berbec – În postura de soție, femeia Berbec este un adevărat rival. Aceasta are nevoie de un om puternic alături de ea, cu care să se lupte chiar și în confortul casei. De asemenea, este important ca partenerul de cuplu să aibă trăsături masculine și să emane vigoare, trăsături esențiale pe care le apreciază acest nativ pentru căsătorie.

Zodia Taur – Partenera din zodia Taur este un bun motivator. Aceasta alege adesea să se căsătorească cu bărbați drăguți și amuzanți, având și ele o personalitate veselă. De asemenea, femeia Taur preferă partenerii care se bucură de succes, însă chiar și pe aceștia obișnuiește să îi cicălească.

Zodia Gemeni – Învăluită în mister, femeia Gemeni este precum o oglindă, în care stau ascunse secrete, uneori periculoase. Chiar dacă este extrem de hotărâtă când vine vorba despre alegerea partenerului, aceasta nu își va dezvălui adevărata față înaintea bărbatului. Partenerul perfect pentru femeia Gemeni este unul extrem de rezistent. În caz contrar, se poate ajunge la despărțire din pricina controlului pe care îl exercită în general nativul.

Zodia Rac – Poate fi considerată femeia ideală. Chiar și așa, acest nativ se lasă greu cucerită și au nevoie de multă convingere înainte de pasul cel mare. Dacă totuși reușește, partenerul femeii Rac va avea alături pachetul complet –  o femeie frumoasă, deșteaptă, gospodină și pe deasupra și amantă. Femeia Rac va pune întotdeauna pe primul loc familia.

Zodia Leu – Acest nativ își dorește lumea la picioare, nu degeaba este considerată prințesa zodiacului. Bărbatul cu care se va căsători va fi cel care o va învălui în cuvinte și gesturi frumoase, oferindu-i mereu nu doar atenție ci și cadouri și lucruri de care are ea nevoie.

Zodia Fecioara – Femeia Fecioară este considerată o soție deșteaptă. Aceasta este capabilă de conversații lungi, despre orice, fiind totodată un bun prieten. Totuși, egoismul său poate duce la pierderea grupului de prieteni al partenerului, obișnuind să atace atunci când ceva nu îi convine și să se folosească de metode sofisticate pentru asta. Chiar dacă uneori pot apărea conflictele, femeia Fecioară știe să își ceară iertare.

Zodia Balanță – Această femeie poate fi asemănată cu o pisică. Grația, finețea și aspectul său feminin o caracterizează și o apropie de o felină. Pe de altă parte, ea preferă munca intelectuală în locul celei din gospodărie. Chiar și așa, energia pe care o emană reușește să umple casa și să dea sens familiei. Partenerul trebuie însă să se asigure că îi oferă suficientă afecțiune.

Ce zodie este femeia care reușește să cucerească orice bărbat

Zodia Scorpion – Vraja femeii Scorpion poate cuceri orice bărbat, care se va bucura de talentele nativei dacă se comportă bine cu ea. Asemenea unei vrăjitoare, aceasta îi va aduce bărbatului de lângă ea succesul și bogăția. Frumoasă și deșteaptă, femeia Scorpion are nevoie de un bărbat puternic și carismatic alături.

Zodia Săgetător – Dacă ai nevoie de un partener de luptă, femeia Săgetător este camaradul perfect. Aceasta va merge până în pânzele albe și va căuta un partener în spatele căruia să poată sta. Pentru că este o femeie de succes, partenerul său ar trebui să aibă grijă la pretendenții care se vor ivi în jurul său.

Zodia Capricorn – Principiile domină viața femeii Capricorn, care are întotdeauna o imagine clară despre ceea ce își dorește să facă. Aceasta va știi exact cu cine trebuie să se căsătorească și ce așteaptă de la partenerul său. Totodată, pentru ea dragostea este adesea o prostie, motiv pentru care nu se va lăsa purtată de fiorii sentimentelor, alegând să se căsătorească în urma unei analize atente. Este extrem de selectivă când vine vorba despre bărbatul de lângă ea.

Zodia Vărsător – Acestei native îi place spectacolul, fiind în sine o persoană care iubește distracția. Femeia Vărsător nu obișnuiește să aibă tangențe cu treaba din gospodărie, preferând însă o viață de familie plină de distracție. Alături de ea partenerul nu se va putea plictisi.

Zodia Pești – Femeia Pești poate fi considerată o bună actriță, învăluindu-se în mister și așteptând ca partenerul să descopere. Sensibilitatea o caracterizează, având nevoie alături de ea de un bărbat puternic. Dacă totuși este cucerită, ea va deveni o soție pe viață, care apreciază ca partenerul să îi fie și prieten. În caz contrar, pleacă. coral