Unii nativi se pricep mai bine la eliminare persoanelor și situaţiilor toxice din viața lor, în timp ce alții au nevoie de mult ajutor din partea celor dragi!

BERBEC

Pentru natii din zodia Berbec, energiile negative nu reprezintă o problemă. Ei acționează cât de repede pot pentru a elimina tot ceea ce le face rău. Indiferent că este vorba de o persoană sau de o situație Berbecii ştiu să nu își complice prea mult viața cu ceva ce nu le merită atenţia.

TAUR

Nativul Taur are nevoie de multă liniște atunci când apare o energie negativă în viața sa. Se întâmmplă rar, însă atunci când nativii de pământ întâmpină situaţii nocive, au nevoie, primordial, de sprijinul familiei. Sfaturile de la cei în care are încredere sunt pe primul loc, iar familia joacă un rol deosebit în viața sa.

GEMENI

Gemenii se întâlnesc des cu situații care le aduc energii negative. Ei se lasă ușor afectaţi de ce se întâmplă în jurul lor, iar cel mai des apelează la cei mai buni prieteni pentru a-i ajuta să depășească momentele dificile.

RAC

Atunci când se așteaptă cel mai puțin, nativii din zodia Rac se por confrunta cu situaţii dificile. Excursiile relaxante îi pot ajuta să facă faţă cu brio situaţiei. Racii aleg, adesea, calea cea mai ușoară şi rup orice contact cu persoanele care îi strică buna-dispoziție.

LEU

Nativii din zodia Leu doresc să  lase impresia că nu poate să fie afectaţi de nimeni și de nimic din jurul său, însă realitatea e alta. Ei tind să pună mult suflet în tot ce îi implică, iar dacă apar energii negative vor încerca să pună la cale un plan pentru a le stopa. Ei doresc să protejeze nu doar propria persoană, ci și pe cei dragi.

FECIOARĂ

Dau dovadă de foarte multă tărie de caracter, în ciuda faptului că majoritatea nativilor din această zodie aleg calea ușoară şi fug de energiile negative. Sunt mereu gata de atac, pentru a da piept situaţiilor dificile cu demnitate şi curaj.

Citeste si: Horoscop 2021: Află dacă vei fi sau nu înșelat anul acesta 

BALANȚĂ

Când vine vorba de oamenii care le-ar putea transmite energii negative Balanţele sunt desul de sensibile. Nativii BAlanţă vor alege, adesea, să încerce să treacă cu vederea peste energiile negative provocate, de dragul celor dragi. Acest comportament le poate aduce, însă mult stres.

SCORPION

Scorpionii găsesc metode non-conformiste pentru a evita energiile negative. Indiferent că provin din familia, de la locul de muncă sau din cercul de prieteni, ei au mereu planul perfect de atac datorită abilităţilor bune de observaţie şi organizare. 

SĂGETĂTOR

Productivitatea cu care nativii din zodia Săgetător vor reuşii să lupte contra forțelor nocive din viaţa lor depinde de starea de spirit. Dacă se simt încolțiţi, va prefera să evite problemele, în loc să le rezolve. Când sunt într-o dispoziție bună, pe de altă parte, nicio energie negativă nu va putea să îi stea în cale.

CAPRICORN

Nativii Capricorn pare că se simt în elementul lor când trebuie să lupte. Ei fac faţă ușor energiilor negative, indiferent de sursa din care provin. Aleg de multe ori să le ignore şi să îşi continue treaba deja începută, fiind una dintre cele indiferente zodii.

VĂRSĂTOR

Nativul de aer iubește răzbunarea şi nu se încadrează în rândul zodiilor care fug de probleme. Vărsătorii pot face față cu brio tuturor energiilor negative şi va încerca să se răzbune prin cele mai originale moduri. Acest lucru îi poate face să acţioneze mult prea repede și să trage concluzii pripite.  

Citeste si: HOROSCOP 2021! Cum va arăta noul an pentru fiecare zodie

PEŞTI

Atunci când nativii din zodia Peşti ajung la ananghie, vor încearcă să rezolve problemele singuri, în ciuda faptului că acest lucru va fi greu de crezut pentru un nativ atât de sensibil. Ei consideră că energiile negative pot fi anihilate atâta timp cât fiecare persoană are o percepție optimistă. 

Citeste si: Lidia Fecioru: ''Nu primiți aceste 7 cadouri sub nicio formă, de la nimeni! Vă aduc boală și ghinion și vă taie și soarta''

 

coral