News Flash:

Cursurile UBB,cea mai mare universitate din țară, suspendate ca măsură de siguranță

10 Martie 2020
2127 Vizualizari | 0 Comentarii
Studenti UBB

În contextul măsurilor adoptate la nivel național pentru reducerea riscurilor de răspândire a infecției cu noul Coronavirus, Universitatea Babeş-Bolyai anunță faptul că își va suspenda temporar, în perioada 11-22 martie 2020, activitățile didactice față în față. Decizia adoptată marți, 10 martie 2020, de Consiliul de Administrație al UBB ca măsură de prevenție, presupune suspendarea temporară a cursurilor față în față, precum și a altor activități derulate în cadrul Universității, care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, prelegeri, workshop-uri, competiții sportive, spectacole programate pentru perioada următoare).

Conform deciziei conducerii UBB, activitățile didactice vor fi organizate în sistem online, activitățile care nu pot fi derulate prin intermediul platformelor electronice urmând să fie recuperate.

Activitățile administrative și de cercetare din cadrul universității vor continua să se desfășoare.

Decizia a fost adoptată în contextul măsurilor de prevenție aplicate deja la nivelul Universității cu privire la informarea comunității UBB și la asigurarea standardelor de igienă, precum și în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2 și al Hotărârii privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, adoptată luni de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (Hotărârea nr. 6/09.03.2020).

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coronavirus ubb cursuri suspendate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 33 queries | Mysql time :0.077622 (s)