News Flash:

Cutremur de proportii la un club din Liga 1!

28 Martie 2013
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Majaru
Cutremur de proportii în interiorul FC Otelul! Daca în primele zile ale anului, când au aparut primele informatii despre ruptura dintre cei din conducerea executiva si reprezentantii TNG, companie devenita toamna trecuta actionar majoritar, s-a vorbit doar despre amenintari cu iminente concedieri, acum s-a ajuns la fapte.

Aproape toti cei din echipa administrativa cu care a lucrat fostul director general Marius Stan în club au fost pusi pe liber. 16 persoane au primit sau urmeaza sa primeasca preavizul de încetare a relatiilor contractuale, fie ca era vorba despre angajati cu contract de munca, fie de colaboratori ce avea încheiate conventii civile. În aproape toate cazurile, prin desfiintarea postului. În capul listei, prin prisma functiei detinute în ierarhia conducerii clubului, este directorul general adjunct Ilie Hagioglu, care îsi va înceta activitatea în 10 aprilie. A venit la FC Otelul în 2005 si printre altele s-a ocupat de coordonarea Centrului de copii si juniori, moment in care clubul nu a mai pierdut niciun jucator de mare valoare crescut în propria pepiniera, asa cum se întâmplase pâna atunci. De asemenea, a coordonat constructia si administrarea bazei de antrenament "Zoltan David" (fosta Ancora), acolo unde terenul are cel mai bun gazon din tara. Un alt nume, important pentru activitatea primei echipei, este cel al organizatorului de competitii, "team manager"-ul Laurentiu Majaru (55 de ani). Este în aceasta functie din 1995 si se ocupa de tot ce înseamna necesitatile echipei, de la apa pentru antrenamente si pachetele cu gustari din autocar, la deplasari, pâna la verificarea conditiilor de cazare si rezervari. Totodata, era delegatul echipei la meciuri, responsabil cu foaia de joc si evidenta cartonaselor, fara nicio eroare în ceeea ce priveste suspendarile în cei 17 ani si jumatate în acest post. Aceeasi soarta o are si cel care detinea postul similar la echipa secunda si cele de juniori.
De asemenea, a primit preaviz si Ion Ionica, fostul presedinte al clubului la ultima promovare în prima liga, acum 22 de ani, astazi administrator la minihotelul de la stadion. S-a renuntat si la bucatarese, mergându-se pe varianta catering, spalatorese si alte persoane de la întretinere.
Ultimul pe lista, cel putin deocamdata, este Catalin Tofan, fostul fotbalist care a jucat toata cariera doar pentru Otelul, primind si el, ieri, preavizul. Practic, din vechea garda cu functii importante au mai ramas managerul general Narcis Raducan, directorul sportiv Gabriel Viglianti, care va prelua si atributiile organizatorilor de competitii, ofiterul de presa Danut Lungu, administratorul bazelor sportive Gelu Popescu, directorul de resurse umane Viorel Anghelinei - trecut pe alt post, responsabil cu licentierea si ex-directorul economic Doina Stamate, acum contabil.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

otelul actionar amenintari concedieri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.239417 (s)