Dan Bittman nu crede în coronavirus! Cel puțin așa reiese dintr-un mesaj postat de îndrăgitul artist pe rețele de socializare. Solistul trupei Holograf face o compartie cu gripa spaniola, spunând că pandemia de coronavirus cu care se confrunta omenirea în zilele noastre este doar un test mondial făcut de autorități.

Cuvintele grele scrise de Dan Bittman în mediul online vin la doar o zi după ce romanii din Capitala au primit mai multe mesaje Ro-Alert de avertizare la situația grea cu care ne confruntam.

Dan Bittman nu crede în coronavirus

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a scris pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător, după ce în urmă cu o zi, românii au primit nu unul, ci patru mesaje Ro-Alert în legătură cu situația în care ne aflăm în prezent. Autoritățile au anunțat noi măsuri pentru populație, pentru limitatea răspândirii noului coronavirus.

În acest context, Dan Bittman a scris pe rețelele de socializare că s-a saturat să suporte mesajele penibile Ro-Alert trims de autorități.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”. Iar, în continuare, într-unul dintre comentarii, artistul a continuat: ”Chiar stăm să ne condamne niște proști la moarte prin indiferență?!”.

Solistul trupei Holograf ar fi adeptul teoriilor conspirației în privința pandemiei de coronavirus.

E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor.

„Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, zicea Dan Bittman la un moment dat.

Pe de altă parte, solistul de la Holograf se plângea în martie că autoritățile nu acționează cum trebuie împotriva COVID și avertiza că lucrurile vor degenera.

„Eu mă conformez, sunt un tip disciplinat, dar din păcate, degeaba mă conformez pentru că văd ce se întâmplă în rest. Partea de organizare mi se pare foarte slabă și nu mă mir să apară lucruri și mai grave tocmai din această cauză.

Nu e normal să-mi scoți mie armata pe străzi în București și pe la Nădlac să intre cu sacoșele toată lumea care vrea și să plece către Suceava, Botoșani și așa mai departe”, a spus Dan Bittman

Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu

Într-o intervenție la Gândul Live, solistul trupei Holograf a cerut demisia Guvernului și a făcut o afirmație-soc, spunând că prefera să moara de COVID decât să trăiască în actualele condiții.

„E ca la alba neagra. Dar nu am încercat lockdown-ul? Și ăsta e lockdown. E o tâmpenie. Nu am ceva cu Horeca, dar nu asta e problema…Ăia dezinfectează, ai mască. E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de „duși”, sunt un milion. Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condițîi degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a conchis Dan Bittman la GÂNDUL LIVE. coral