Petrică Mâțu Stoian și Benone Sinulescu au murit la o distanță de 12 zile, lăsând în lacrimi o țară întreagă și industria muzicală românească mai săracă. Detaliul tulburător observat în ultima imagine cu Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian împreună.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în data de 6 noiembrie, în Spitalul de Urgență Reșița. Solistul se afla internat pe secția ATI, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. La doar 12 zile distanță, în data de 18 noiembrie, Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. În cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, cântărețul va fi condus pe ultimul drum la Arad, potrivit declarațiilor soției.

Foarte discreți cu viața lor, Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian nu au dorit, de-a lungul timpului, să vorbească public despre problemele de sănătate pe care le-au întâmpinat. Chiar dacă, în urmă cu câteva luni, zâmbeau împreună când se fotografiau, cei doi artiști ai muzicii populare românești duceau o luptă, în tăcere, cu problemele de sănătate pe care le aveau, arată cancan.ro

Cântărețul Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani, în cursul zilei de joi. Acesta va fi înmormântat mâine, 21 noiembrie, conform declarațiilor soției, la Arad. Inițial, s-a precizat că înhumarea va avea loc la Cimitirul Eternitatea din Capitală.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani, în spital

Petrică Mâțu Stoian a fost un interpret de muzică populară foarte îndrăgit și respectat. Săptămâna trecută, artistul a filmat, alături de colegii săi de breaslă, ediția care va putea fi văzută de Revelion, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău și începuse să tușească cu sânge. Potrivit medicilor, bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. De câteva zile, artistul se afla în tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Petrică Mâțu Stoian era imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus. În trecut, bărbatului i-a fost extirpat un rinichi și a fost sub tratament timp de un an.

 

coral