News Flash:

Doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în Romania, în vizită la USAMV Cluj-Napoca

23 Septembrie 2019
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Mich le Ramis

Doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, se va afla, marți, 24 septembrie 2019, în vizită la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca. 

Vizita Excelenței Sale va include și o întâlnire cu Prof. dr. Cornel Cătoi, rectorul USAMV Cluj-Napoca.

Tot marți, doamna Michèle Ramis va participa la Universitatea de Medicină și Farmacie, la deschiderea unui seminar de integrare pentru studenții francofoni, alături de domnul Jean-Christophe Paul, șef al serviciului de formări în domeniul sănătății în cadrul Ministerului francez al Învățământului superior. 

O întâlnire cu presa este prevăzută pentru ora 13.15, în foaierul Aulei ”Iuliu Hațieganu” a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. 

De asemenea, cu prilejul acestei vizite, doamna Ramis îi va reînnoi domnului Pascal Fesneau brevetul de consul onorific al Franței la Cluj.

Deplasarea la Cluj a Ambasadoarei Franței în România se va încheia cu o vizită a atelierelor producătorului de echipamente şi tablouri electrice Energom, societate care, în colaborare cu Universitatea de Artă și Design Cluj Napoca, a lansat un proiect inovator care reunește, în același spațiu, mediul de afaceri, cel universitar și cel artistic. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ambasador franta vizita usamv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 22 queries | Mysql time :0.059237 (s)