News Flash:

Drumul județean 103V Vlaha – Vălișoara, pregătit pentru a fi asfaltat

22 August 2021
759 Vizualizari | 0 Comentarii
DJ103

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de așternere a stratului de balast stabilizat pe drumul județean 103V Vlaha – Vălișoara, fază premergătoare executării lucrărilor de asfaltare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Lucrările au rolul de a asigura locuitorilor din zonă un acces rapid şi în condiţii de siguranţă la drumul judeţean 107M Luna de Sus – Vlaha – Săvădisla, care face legătura în mod direct cu drumul naţional DN1 pe direcția Cluj-Napoca, respectiv spre județul Bihor, dar și cu drumul județean 107L care oferă noi rute, mult mai scurte, spre Cluj-Napoca, Cheile Turzii sau Turda”.

Lucrările de întreținere derulate pe acest drum județean, în lungime de peste 7 km, se vor finaliza cu asfaltarea tronsonului cuprins între pozițiile kilometrice 9+400 și 14+900, inclusiv pe raza localității Vălișoara.

Anterior, constructorul a executat lucrări constând în refacerea terasamentelor deteriorate, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, reprofilarea drumului cu cilindrare cu și fără adaos de piatră, curățarea șanțurilor

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 22 queries | Mysql time :0.042654 (s)