News Flash:

Experiment pentru creşterea ratei de utilizare a aplicaţiei YeParking, la Cluj-Napoca

15 Ianuarie 2020
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Afis 2

Roca X, fond de investiţii care caută start-up-uri din tehnologie din România şi străinătate, va finanța o aplicaţie informatică pentru eficientizarea spaţiilor de parcare.

Capitalul obţinut de companie în urma finanţării va fi folosit într-o primă etapă pentru creşterea ratei de utilizare a aplicaţiei în Cluj-Napoca, extinderea aplicaţiei în celelalte oraşe mari din România şi înrolarea primelor clădiri de birouri şi zone rezidenţiale închise în soluţia business to business, potrivit ZF.

YeParking e o soluţie smart pentru o problemă presantă a oraşelor mari, unde să găseşti un loc de parcare devine tot mai dificil, spre imposibil. 

De aceea suntem încrezători în potenţialul aplicaţiei să câştige popularitate în timp record şi credem că va deveni cât de curând un Waze al parcărilor, instalat pe toate telefoanele şoferilor din România şi nu numai.

Am decis să completăm investiţia directă oferindu-ne susţinerea şi în dezvoltarea zonei business to business a platformei, prin implementarea ei ca metodă de plată în GoToParking, la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj”, a explicat Alexandru Bogdan, investment manager la Roca X.

Aplicația a fost creată de Digital Republic, un grup de informaticieni care s-au săturat să întârzie la lucru pentru că nu găsesc loc de parcare și care vor să creeze o comunitate care interacționează cu ajutorul acesteia. În prezent, Banca Transilvania este sponsor al proiectului, însă dar nu are control, drept de decizie sau de folosire a datelor utilizatorilor în ceea ce privește YeParking.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

experiment aplicatie yeparking parking parcare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 22 queries | Mysql time :0.051172 (s)