Alina Ceusan si Carmen Grebenisan au fost invitate in emisiunea matinala ”Neatza cu Razvan si Dani”, iar telespectatorii au avut parte de o mare surpriza. Dar nu una placuta, ci una care l-a determinat pe Dani Otil sa intervina.

Alina si Carmen si-au povestit peripetiile de la ”Asia Express” si, la un moment dat, au fost nevoite sa intre in jocul moderatorilor. ”Probele fizice” nu puteau sa lipseasca, asa dupa cum spune Dani de foarte multe ori, iar de la minutul 9.00 al filmarii incepe discutia din jurul… lampioanelor.

”Fetelor, va rog sa va ridicati, asa-i la noi, la emisiune, noi nu stim sa vorbim mult si atunci facem probe fizice”, a spus Dani Otil. Iar Alina Ceusan a fost de parere ca in platoul emisiunii este inca iarna. ”Ma, baieti, la voi inca-i iarna, ati adus lampioanele astea si nici nu le-am observat”. ”Uite-le, ma, cum merg, zici ca sunt noi”, a continuat Dani Otil, in timp ce fetele se indreptau catre lampioane. Numai ca, atunci cand lise explica tot ceea ce au de facut, Alina Ceusan a scapat ”perla”. ”Baga-mi-as piciorul!”

A fost momentul in care Dani Otil le-a luat pe fete pe dupa umeri si le-a explicat ca ”aici nu se taie dupa” – cu referire la ”Asia Express” –”baga-mi-as picioarele nu merge”. Fireste, s-au prezentat si scuzele de rigoare, dar ”perla” Alinei a ajuns pe post.