Bucuria Crăciunului înseamnă să dăruieşti fără să te gândeşti că trebuie să primeşti.

De Crăciun, EC Garden, ROA Cluj și Produs de Cluj și-au unit forțele pentru a ajuta 200 de copii cu diagnostice oncologice de la Asociația Magic, să recupereze școala pierdută în lungile perioade de spitalizare pentru tratamentele chimoterapice.

Între 18 și 19 decembrie, între orele 12.00-21.00, clujenii și nu numai sunt așteptați la ”Grădina cu Fapte Bune”. ”Grădina cu Fapte Bune” va găzdui un grup de producători din Cluj și împrejurimi și va crea astfel o rețea de vânzare directă și consum echitabil, pentru hrana produsă local.

În plus, la fiecare produs cumpărat de la oricare dintre parteneri, 10% din încasări vor fi donați Asociației Magic, pentru proiectul MagicEDU.

Puteți aduce și o jucărie pentru Caravana Magică a Asociației Magic, care va ajunge anul acesta la 1.200 de copii cu diagnostice grave și la frații și surorile lor. Caravana Magică se va ocupa de transportul jucăriilor în timp util, până în seara de Ajun.

”Grădina cu Fapte Bune” va fi special amenajată în EC Garden – str. Călărașilor nr. 1D (lângă parcarea Belvedere).

EC Garden este o grădină urbană minunată, în centrul orașului: pet friendly, cu multă natură, food trucks, terasă încălzită, locuri de șezut în jurul focului și o atmosferă mereu chill.

Proiectul MagicEDU – Burse pentru copiii care nu renunță

Cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni oncologice petrec foarte mult timp în spital. Tratamentul lor durează luni întregi, uneori ani. De aceea, ei nu mai pot merge la școală precum copiii normali, studiile sunt întrerupte, iar starea emoțională și fizică le este afectată.

Continuarea studiilor și întoarcerea la școală este dificilă și are nevoie de suportul colegilor, profesorilor și al familiei. Pentru că toate resursele materiale ale familiei se concentrează într-un singur punct – însănătoșirea celui mic – este nevoie de suport financiar.

Bursele educaționale MagicEDU, în valoare de 500 de lei lunar, susțin financiar timp de un an educația a 200 de copii grav bolnavi din toate colțurile țării – acoperă cheltuielile pentru rechizite, manuale școlare, pregătire suplimentară la materiile la care copiii susțin examenele de capacitate, bacalaureat sau admitere la facultate.

“Mulțumim tuturor partenerilor noștri de la ROA și Produs de Cluj, care își întind mâinile de ajutor pentru a transforma visurile noastre în realitate. De asemenea, îi mulţumim şi echipei EC Garden care a dat viață acestui proiect!

Sperăm ca exemplul nostru să vă inspire și împreună să redăm șansa la educație copiilor care au pierdut-o prin spitale, în lupta cu boli cumplite”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Magic.

Mai multe informatii despre ”Grădina cu Fapte Bune” EC Garden găsiți la:

·      Cosmin Sindean, General Manager EC Garden – 0746 123 526

·      Vlad Pop, Coordonator Asociaţia Magic – 0755 643 825

#MeetMeInTheGarden #WinterDream #ecgarden #asociatiamagic #magiaesteinfapte

 

 

coral