A fost unul dintre cei mai apreciaţi actori din România, iar rolul său i-a fermecat din prima pe oameni. Dragos Mostenescu a scris istorie în comedia românească, însă, din păcate, în ultimul timp a intrat într-u con de umbră.

A fost unul dintre cei mai apreciaţi actori din România, iar rolul său i-a fermecat din prima pe oameni. Dragos Mostenescu a scris istorie în comedia românească, însă, din păcate, în ultimul timp a intrat într-u con de umbră.

Dezamăgit de felul în care au ajuns muzica românescă, dar şi lumea filmului şi a televiziunii, Dragos Mostenescu a luat decizia vieţii lui.

Dragoş Moştenescu, pe numele său real, a decis că este momentul să înceapă o viaţă nouă, astfel că şi-a luat soţia şi pe cei trei copii şi s-au mutat în Anglia. Actorul a vândut tot ce a avut în ţară şi a plecat în străinătate. Aici, actorul a luat-o de la capăt, plin de energie şi speranţă. Pentru că este un bărbat puternic şi pentru că şi iubeşte familia enorm, Dragos nu s-a lăsat. El îşi câştigă existenţa tot din teatru.

coral