Ileana Badiu (44 de ani) a intrat in conflict cu mama unei adolescente, dupa ce s-a luat de o tanara, la sala de fitness, care s-a pozat. Din nefericire pentru Badiu, chiar mama adolescentei a intrat pe pagina de socializare si a luat-o ”cu fulgi cu tot”, pe Badiu.

„La sala langa mine, o fata frumoasa de 17 ani isi facea selfie din ala cu buzele tuguiate si abdomenul supt…eu am vrut sa surprind ca am telefonul asortat cu aparatele de tortura”, a scris ironic Ileana Badiu. A punctat apoi ca adolescenta nu tine picioarele cum trebuie, la exercitii.

La scurt timp dupa remarca pe care a facut-o,  s-a trezit cu replica mamei adolescentei. „Wow! Senzational! Sunt eu, mama tuguiatei. Sunt sigura ca toti am facut la 17 ani chestii stupide si ne-am bucurat ca cei de langa noi nu le-au impartasit sau tu nu, niciodata ? Oricum, ceea ce e «inspirational» pentru mine este ca a mea tinea picioarele apropiate”, a fost mesajul femeii, care a facut-o din nou pe Ileana Badiu sa reactioneze.

Ileana Badiu a filmat scene nud la 17 ani

Fostul model Ileana Badiu, pe atunci Popescu, aparea, in urma cu 27 de ani, in scene interzise minorilor. Este vorba despre filmul ”Hotel de lux”, cu Irina Petrescu si Stefan Iordache in roluri principale. Pelicula urmareste povestea unui tanar sef de sala ambitios care incearca sa innoiasca ambianta dintr-un restaurant aflat in incinta unui hotel de lux, scrie Click.ro.

Ileana este sora barbatului. Ea avea sa apara in sanii goi, in timpul unei partide de amor fierbinte. Nici ea nu era pe atunci majora. Avea fix 17 ani, iar aparitia ei in film i-a suparat teribil pe parinti.

 

coral