Are 14 ani și foarte rar apare în lumina reflectoarelor. Violeta e fiica celebrei Andreea Marin și a cunoscutului Ștefan Bănică Jr. Cei doi părinți își țin copilul departe de camerele de filmat, dar acum ea a fost surprinsă alături de fratele vitreg mai mare, de Radu Ștefan.

Ștefan Bănică Jr. a plecat într-o vacanță cu familia, mai exact cu soția Lavinia Pârva, cu fiul lor Alexandru, dar și cu copiii lui mai mari din alte relații, cu Violeta și cu Radu Ștefan. Cântărețul a păstrat discreția privind această ieșire, însă fiul cel mare și soția au postat câteva imagini pe Instagram. Seara au luat cina într-un restaurant cu vedere la mare, de acolo au arătat fotografii.

Ce a surprins este o imagine distribuită de Radu Ștefan Bănică. Tânărul student la actorie apare alături de sora lui. Violeta Bănică a atras toate privirile, poartă o rochie mulată în partea de sus, largă în partea de jos, dar și sandale cu toc. Este machiată discret și are părul pe spate. Se poate observa că este la fel de înaltă ca fratele ei.

Într-un interviu care a avut loc acum ceva vreme, celebrul cântăreț a dezvăluit detalii despre copiii lui cei mari. „Fiu-miu, Ştefan, e frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: „Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!’ E o mare diferenţă! (…) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde.

Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă.

Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu. Lui Ştefan i-am şi propus: „Te iau în turneu, te ocupi de ceva, te plătesc ca să înveţi ce înseamnă, dar te ocupi de ceva: fie eşti manager de trupă, te ocupi să-i cazezi, să-i duci de colo colo, adică să înveţi să faci nişte lucruri’, a povestit Ștefan Bănică Jr., potrivit okmagazine.ro.

coral