News Flash:

In iulie incep lucrarile de introducere a apei potabile în localitățile Feiurdeni și Satu Lung, comuna Chinteni

29 Aprilie 2020
1981 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrari

În atenția locuitorilor din satele Feiurdeni și Satu Lung,

Proiectul vizând introducerea apei potabile în localitățile Feiurdeni și Satu Lung este derulat in parteneriat cu Primaria comunei Chinteni, dar partea referitoare la organizarea procedurilor de atribuire a contractului de executie de lucrari si executia propriu-zisa a lucrarilor, revine exclusiv Companiei de Apă Someș SA. Face parte dintr-un proiect mai amplu, a cărui finanțare este asigurată din fonduri europene. Din informațiile pe care le deținem, semnarea contractului de execuție de lucrări va avea loc în data de 20 mai 2020, iar execuția lucrărilor va începe în cursul lunii iulie 2020.
Nu trebuie neglijat însă faptul că proiectele finanțate din fonduri europene sunt supuse anumitor exigențe, aspect care poate presupune și o durată mai mare de timp de așteptare între diferitele etape ale derulării lui. De aceea, este important să manifestăm toată înțelegerea necesară și să avem încredere în realizarea acestui proiect.
Pe de altă parte, realizarea rețelei de canalizare pentru localitățile Pădureni, Feiurdeni, și Satu Lung reprezintă un proiect distinct de cel vizând introducerea apei potabile. Pentru această lucrare, proiectul tehnic a fost elaborat de Primăria comunei Chinteni. Așteptăm deschiderea unor linii de finanțare care să facă posibilă execuția lucrărilor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chinteni magdalena lucia suciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 22 queries | Mysql time :0.058567 (s)