News Flash:

Ipoteză-șocantă apărută în mediul online: „A murit la fel ca și cainele bolnav”

14 Ianuarie 2020
4567 Vizualizari | 3 Comentarii

O ipoteză-șocantă a apărut în mediul online după moartea Cristinei Țopescu. Mai mulți internauți au susținut că moartea suspectă a vedetei TV ar fi survenit după ce a contractat un virus purtat de cățeii pe care îi adăpostea. Iată mai multe detalii despre acest caz!

Cauza morții nu a putut fi stabilită

Autopsia vedetei a fost finalizată, însă medicii legiști nu au putut stabili cu precizie cauza morții. De aceea, s-au efectuat și niște teste mai ample, ale căror rezultate vor veni de-abia după 2-3 săptămâni. „Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

 Ipoteză-șocantă lansată în mediul online

Au fost, însă, și voci care au speculat că moartea vedetei TV ar fi survenit după ce aceasta ar fi contractat un virus purtat de cățeii pe care îi salvase de pe străzi. „”Cristina Țopescu a decedat în urmă cu 2 săptămâni în același fel ca și câinele bolnav ce l-a găsit pe stradă și l-a ”înfiat”! Cu siguranță a contactat o boală infecțioasă, posibil parazitară (Toxocara, Echinoccocus…) din păcate nediagnosticată la timp.

Aceeași infecție posibil să fi fost contactată și de ceilalți doi câini găsiți tot morți. Contactați un medic veterinar pentru a fi consultați și ceilalți 6 câini încă în viață (…) Obișnuia să se culce cu ei în pat…îi înțeleg nevoia de afecțiune, dar a depățit anumite limite care i-au fost fatale”, spune cineva într-un mesaj pe contul de socializare al Cristinei Țopescu.

Amintim că vedeta TV adăpostea 7 câini. Doi dintre ei au fost găsiți morți alături de vedetă, iar cinci erau în viață. Aceștia din urmă au fost preluați de unul dintre prietenii Cristinei Țopescu, care deține un adăpost de animale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

mesaje_topescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 33 queries | Mysql time :0.057934 (s)