Familia Alexandrei Macesanu a cerut, zilele acestea, ca fostul iubit al fetei rapite de Gheorghe Dinca sa fie audiat la DIICOT. Tanarul trebuia sa se intalneasca cu Alexandra la liceu in ziua disparitiei. Dar Alexandra fusese deja rapita de monstrul din Caracal.

“Probail vor sa afle cum a fost in ziua aceea. Urma sa ma intalnesc cu ea si probail vor sa afle ce urma sa se intample in ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci cand a zis sa ne vedem. Nu m-au anuntat ca urmeaza sa fiu audiat. (Daca ma vor chema … n.red.) ma voi prezenta. Nu cred ca este moarta, nimeni nu crede. (Crezi ca Dinca a dus-o undeva i strainatate? n.red.) Orice este posibil”, a declarat iubitul Alexandrei la Romania TV.

Familia Alexandrei cere prin intermediul avocatului Aurel Moldovan ca un martor-cheie sa fie audiat de procurori. Este vorba despre prietenul adolescentei. Avocatul a depus o cerere in acest sens la DIICOT.

“Inca de la inceputul audierii si domnul Cumpanasu a cerut audierea baiatului, pentru a ne spune exact ce s-a intamplat in ziua de 24.07. Este drept ca ar fi trebuit sa faca procurorii aceasta miscare (…). Vrem sa stim ce discutii a avut cu Alexandra in ziua respectiva, daca stie ceva”, a spus avocatul Aurel Moldovan la Romania TV.

coral