News Flash:

La nivelul județului Cluj nu există drumuri judeţene pe care traficul rutier să fie blocat

6 Februarie 2020
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
646x404

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de miercuri, 5 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene pe care traficul rutier să fie blocat, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor situate în jurul valorii de zero grade Celsius şi a căderilor de zăpadă înregistrate în cursul nopții, mai ales în zona de munte a județului, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de aceste fenomene meteorologice, respectiv zăpadă depusă pe carosabil și polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 4 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 60 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 16 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi, se acţiona pe 39 de drumuri judeţene, cu 27 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 36 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de marţi, 4 februarie a.c., s-a intervenit pe 7 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 11 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 180 de tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de marţi, 4 februarie, s-a intervenit pe un drum județean. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 5 drumuri judeţene, cu 7 utilaje.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 33 queries | Mysql time :0.079955 (s)