Durere mare in familia baietelului din Pecineaga, disparut de acasa de patru zile. Jandarmii si politistii il cauta fara incetare pe copilul de opt ani care nu s-a mai intors acasa de la joaca si nimeni nu mai stie nimic despre el.

Momentan, autoritatile nu au nici o informatie, iar parintii se gandesc la ce e mai rau. Tatal baietulului de opt ani crede ca fiul sau a fost rapit si chiar el este cel care l-a vazut pentru ultima oara pe minor. O ampla operatiune de cautare a fost demarata la Pecineaga si in imprejurimi, iar jandarmii au folosit chiar si caini de urma pentru a-l gasi pe bietul baietel.

A fost rapit?

"Se plimba pe strada cu rolele si i-am spus sa mearga acasa, pentru ca eu trebuia sa merg pana la munca. Atunci cand m-am intors, nu mai era acolo. Nu a fost niciodata pe-acolo. Nu stia zona aia pe-acolo, n-a fost niciodata… e rapire", a declarat tatal copilului.

Pe e alta parte, mama baietelului este coplesita de durere si crede, la fel ca tatal, ca acesta a fost rapit si ascuns pe undeva, acum fiindu-i frica sa mai iasa. "Este posibil sa il fi luat cineva cu o masina si acum e ascuns pe undeva si ii este frica sa iasa. Sa vina acasa… Am strigat toata seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper sa nu-l fi luat nimeni, sa isi bata joc de el", a declarat Alexandra Paulet.

coral