La 32 de ani, Maria Constantin a facut o schimbare importanta in viata ei si este extrem de bucuroasa pentru ceea ce traieste in prezent. Cantareata a impartasit in urma cu cateva ore fericita veste, iar prietenii si fanii au coplesit-o cu mesajele de felicitare si nu numai.

Maria Constantin a facut publica fericita veste si a fost coplesita cu mesaje

Cand nu este pe scena, la filmari, ori la cursurile de la Conservator sau impreuna cu iubitul ei, Dacian Varga, Maria Constantin se afla la Colegiul National de Muzica “George Enescu” din Bucuresti, unde ii ajuta pe elevi sa descopere toate tainele pianului. Da, frumoasa artista de muzica populara a devenit profesoara de pian si a dezvaluit acest lucru prin intermediul unui selfie, in dreptul caruia a scris un mesaj scurt, dar cuprinzator. “Sa predam… zic!”, a  scris vedeta la postarea de mai jos pe care a facut-o atat pe Facebook, dar si pe Instagram.

“Succes! Harul pedagogic sa-ti fie alaturi!”, “Esti foarte talentata. Frumoasa, ca dintodeauna”, “Ce profesoara frumoasa esti …”, “Succes, draga mea!”, “O profesoara asa frumoasa mi-as dori si ieu” sunt cinci dintre comentariile stranse de postarea vedetei.

 

coral