Interpreta de muzica populara Maria Constantin se afla in vacanta. Vedeta s-a fotografiat la plaja, in costum de baie.

Cantareata de muzia populara maria Constantin are cu ce se lauda din punct de vedere fizic. vedeta are o silueta de vis si un trup cu forme extrem de atragatoare. Aflata in vacanta, artista le-a facut o surpriza prietenilor sai virtuali si a postat o fotografie in care apare in costum de baie.

Imaginea cu blonda imbracata intr-un costum de baie de culoare portocalie, din doua piese, i-a cucerit pe internauti, care s-au intrecut in complimente la adresa solistei de muzica populara.

 „Stiam ca esti foarte frumoasa, dar acum mi-ai confirmat pe deplin. Frumoasa este putin spus”, „Esti superba”, „O frumusete”, „Wow, ce domnisoara”, „Ce frumoasa si sexy esti”, „Superba ca intotdeauna”, i-au transmis admiratorii din mediul online.

Maria Constantin este o cunoscuta interpreta de muzica populara. In plan personal, aceasta a fost casatorita de doua ori. Prima oara, Maria Constantin a fost maritata cu interpretul de muzica populara Ciprian Tapota, cu care si-a unit destinul in anul 2007. Din mariajul celor doi a rezultat un baiat, Codrin. Ulterior, Maria Constantin s-a casatorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divortat in ianuarie 2018. In prezent, vedeta are o relatie cu fostul fotbalist Dacian Varga.

coral