Dupa ce Oana Roman a anuntat, in mediul online, la sfarsitul anului trecut, ca separarea de Marius Elisei este o realitate, fanii cuplului au cautat sa afle toate dedesbturile acestui complicat moment conjugal. Oana Roman a tinut sa precizeze, pe de alta parte, ca n-a scris nimic despre un eventual divort si ca doreste ca ”relatia de parinti” sa mearga mai departe.

Lucrurile s-au precipitat pentru Marius Elisei, chiar daca el si Oana – de dragul fetitei – s-au intalnit si chiar au petrecut in familie. Dar tensiunea a crescut exponential dupa ce transsexualul Delia Rexha a dezvaluit ca Marius i-ar fi facut avansuri, iar o astfel de ”escapada” a tensionat si mai mult intreaga situatie.

Marius Elisei a fost invitat in platoul emisiunii ”Rai da` Buni”, iar telespectatorii au putut constata ca ultimele luni l-au marcat profund. Marius a marturisit ca nici nu mai merge la munca, de o anumita perioada, plus ca s-a hotarat sa apeleze la sfaturile unui psiholog. Mai mult, cei care au urmarit emisiunea l-au putut vedea inlacrimat pe Marius Elisei, iar acesta a tinut sa isi ceara scuze.

”Doresc sa cer scuze familiei mele, parintilor, nasilor, dar mai ales Oanei pentru situatia in care sunt si ei oarecum introdusi cu sau fara voia lor”, a spus Marius Elisei in timpul emisiunii.

 

coral