An de an, Floriile sunt sărbătorite în duminica dinainte de Paște. Cu această ocazie, creștinii ortodocși sărbătoresc atât intrarea Mânuitorului în Ierusalim, dar și ziua de nume a celor care poartă nume de flori.

Mesaje, SMS-uri și felicitări creștine de Florii. Cum să spui cel mai frumos la mulți ani celor care își serbează onomastica

După cum spuneam, în fiecare an de Florii, mulți români își sărbătoresc ziua numelui. Mai departe va prezentăm o serie de urări și mesaje deosebite pentru cei care poartă nume de floare.

Fie ca Dumnezeu să îți dea sănătate și să primești flori de ziua ta, să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

La mulți ani cu ocazia Floriilor! Fie ca toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor și toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura.

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții, lasă-i în această zi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să îți împodobească viața și să îți împlinească visele!

De ziua numelui tău, primește din partea noastră multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!

Fie ca Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI și multă sănătate și fericire!

Florile sunt semne ale primăverii și acest mesaj un semn al iubirii mele față de tine! La Mulți Ani și fie ca toate dorințele să ți se împlinească!

Pe cărarea vieții, trandafiri să-ți răsară în cale și garoafe să-ți rămână în urmă. La mulți ani de Florii!

Pentru mine ești frumoasă ca o orhidee, gingașă ca unui ghiocel, iar parfumul tău de trandafiri  mă înnebunește. Îți urez un sincer ”La Mulţi Ani!”

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!

Cu această ocazie îți dăruiesc toate florile din lume alături de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug! La mulți ani!

Mesaje pentru sărbătoriți de Florii

Fie ca florile frumoase să răsară-n calea ta. Îți doresc zile lungi și fericire. La mulți ani de ziua numelui!

Fie ca Dumnezeu să îți dea puterea să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani de Florii!

Cu această ocazie, uită cine ești și trezește-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității! La mulți ani fericiți!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta… soarele a aflat și el, luna… da și ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulți ani!

Fie ca drumul vieții să-ți fie presărat cu flori: ghioceii să îți păstreze sufletul tânăr și curat, trandafiri ca să fii veșnic iubită și cu margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți ani!

coral