News Flash:

Mesajul polițistului de frontieră, înfectat cu COVID-19: „VĂ ROG DIN SUFLET, să staţi acasă ”

16 Martie 2020
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
politist

#eusunt32 a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook. Răzvan Ioan povesteşte că s-a întors din Varşovia unde fusese în interes de serviciu, iar după o săptămână a fost confirmat pozitiv.  Mii de români i-au transmis mesaje de încurajare.

Pe data de 11 martie, autorităţile anunţau: „A fost confirmat cel de-al 32-lea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Iaşi, contact cu un virus confirmat în Varşovia. Era în izolare din data de 9 martie 2020”.  

După o săptămână de izolare totală, bărbatul a transmis public că despre el era vorba în comunicatul dat publicităţii de Grupul de Comunicare Strategică. poliţistul de frontieră a fost în Varşovia în interes de serviciu.  

„Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieţii mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu CoVid-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varşovia, dintr-un ghinion teribil şi pentru că aşa a vrut Dumnezeu:, a scris bărbatul pe facebook.  

Poliţistul ar fi fost în două cluburi

Când a apărut cazul său, autorităţile au spus că există informaţia că poliţistul de frontieră ar fi fost în două cluburi înainte de a fi diagnosticat şi că s-ar putea alege cu plângere penală dacă a ascuns adevărul.  

„N-o să vorbesc despre ce a apărut prin presă, pentru că mi-am spus punctul de vedere şi cum au stat lucrurile. Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toţi care citiţi aceste rânduri, este să gândiţi. Să gândiţi, să daţi dovadă de solidaritate, de toleranţă, de empatie şi de înţelegere pentru toţi semenii noştri.  

„Mă aflu internat într-o boxă 2×2”  

„Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulţi, şi ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2×2, izolat de tot ce înseamnă viaţă, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să staţi acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic şi cu tot ce înseamnă fiinţa mea şi ajutorul vostru.  

Dar pe voi, toţi, vă rog, STAŢI ACASĂ ! Ascultaţi şi urmaţi regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor.

Nu e vacanţă; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideţi să sprijinim autorităţile şi sistemul medical şi să #stamacasa pentru 14 zile.

Eu nu mai pot să fac asta, deşi mi-aş dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoşi, ce scuză plauzibilă aveţi ? #eusunt32 #stamacasa #măcarAcum #respectămRegulile

P.S. Zâmbetul n-o să mi-l învingă nici măcar virusul ăsta infect

P.S 2. Fiţi mai buni…nu doare… Vă rog, distribuiţi public !”, a scris poliţistul de frontieră

sursă: adevarul.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0971 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030983 (s)