O minoră în vârstă de 15 ani, dintr-o familie cu bună reputație în Răchițele, ar fi fost violată în repetate rânduri de către tatăl său. Bărbatul în vârstă de 37 de ani este cercetat în stare de libertate. Nici procurorul Mihaela Cojocaru și nici polițiștii de la Huedin nu au luat nicio măsură împotriva monstrului cu chip de tată. Între timp, fata a fost preluată de Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului Cluj și primește consiliere psihologică, informează InfoHuedin.

Pe o perioadă îndelungată de timp, minora ar fi fost supusă de către tatăl său la perversiuni sexuale. În ultima perioadă, aceasta nu a mai făcut față abuzurilor și a început să le spună prietenilor prin ce trece. Nimeni nu a făcut nimic.

Săptămâna trecută, adolescenta a ajuns la limita puterilor și a plecat de acasă. Mama ei a dat-o dispărută și a fost identificată la puțin timp, în Huedin. De atunci, procurorul și polițiștii o dau din stânga în dreapta și nu iau nicio măsură împotriva presupusului violator. Surse spun pentru INFO Huedin că fratele violatorului ar fi un om greu, cu mulți bani, iar asta i-ar determina pe oamenii legii să fie mai blânzi.
„La data de 23 iulie, în jurul orei 12.15 Poliția orașului Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră a plecat în mod voluntar de la domiciliul său. La scurt timp de la sesizare, minora a fost identificată. Cu ocazia verificărilor efectuate, la aceeași dată, polițiștii au stabilit faptul că în perioada martie 2021 – prezent, tatăl acesteia, un bărbat în vârstă de 37 de ani, prin constrângere, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. Totodată, în vederea ocrotirii drepturilor minorei, aceasta a fost plasată în regim de urgență într-un centru al DGASPC Cluj”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Bărbatul acuzat acum de viol și act sexual cu minor a fost condamnat în iulie 2019 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit Judecătoriei Huedin, în perioada în care se presupune că și-a abuzat fiica, el se afla în perioada de încercare.
Reprezentanții DGASPC au lăsat-o pe minoră în grija unchiului, care ar fi promis că o duce la un psiholog privat. Numai că unchiul în grija căruia stă acum minora este la mică apropiere de presupusul violator.

coral