News Flash:

Miting pentru familie al Noii Drepte în Piața Avram Iancu împotriva Cluj Pride al comunității: „Clujul nu-i Sodoma”

15 August 2021
643 Vizualizari | 0 Comentarii
cod galben canicula

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă anunță organizarea Miting-ului pentru Familie la Cluj-Napoca, eveniment care va avea loc sâmbătă 21 august începând cu ora 13:00, în Piața Avram Iancu.

”Considerăm că avem dreptul să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de propagandă neo-marxistă, dominată de evenimente obscene, anti-sociale și imorale. Condamnăm decizia Primăriei Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride”. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei și a

civilizației”, arată organizatorii.

Clujul nu-i Sodoma

Potrivit acestora, manifestarea homosexuală Cluj Pride nu este nicio mândrie pentru orașul nostru, Cluj-Napoca este un oraș european și civilizat care are multe alte lucruri cu care ne putem mândri.

”Dimpotrivă, propagarea sodomiei în public, în fața copiilor, este cel mai rușinos lucru care poate să aibă

loc în orașul nostru. Așteptăm pe toți Românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 21 August, la ora 13:00 să luptăm pentru familiile și drepturile noastre, să cerem revenirea la

normalitate și să spunem clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma!”, mai arată organizatorii Marșului pentru Familie.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

miting familie cluj pride noua dreapta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 33 queries | Mysql time :0.059726 (s)