News Flash:

Începe reamplasarea containerelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor la Turda

3 Octombrie 2022
279 Vizualizari | 0 Comentarii
Colectare selectiva la Turda

De astăzi, începem reamplasarea containerelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor vegetale, piese de mobilier și deșeuri rezultate din construcții și demolări.

Astfel, astăzi au fost repuse containerele pe strada Stadionului și pe strada Anton Pann din Turda Nouă. Mâine se continuă cu reamplasarea lor în alte două locații din oraș. Până la finalul săptămânii, containerele vor fi amplasate în toate cele 10 locații din oraș.

Aceste containere pot fi folosite gratuit de toți cetățenii orașului, cu stricta condiție de a respecta întocmai indicațiile inscripționate. În caz contrar, se vor crea din nou blocaje la rampa de colectare, ceea ce va genera întârzieri la ridicare, iar astfel ne va fi imposibil să mai furnizăm acest serviciu gratuit.

Pentru a preveni astfel de situații vă rugăm să aruncați deșeurile respectând regulamentul, iar atunci când observați persoane care depozitează deșeuri pe domeniul public sau într-un mod necorespunzător apelați Poliția Locală la numerele de telefon: 0264-317303/0731.300.903.

Totodată, vă reamintim că serviciul de colectare a deșeurilor este gratuit doar pentru persoanele fizice. În cazul firmelor de profil (care execută lucrări de construcții/demolări, etc) deșeurile se ridică contra cost de către operatorul de salubritate, SUPERCOM, la solicitarea beneficiarului, contact: 0784.011.325 sau la adresa de mail: alina.monea•supercom.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda colectare selectiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0961 (s) | 22 queries | Mysql time :0.037410 (s)