O femeie s-a temut că pisicul ei este bolnav când a observat că blana începe să-i cadă, însă a aflat de la medici că animalul său de companie este, de fapt, o pisică-lup extrem de rară. Brianna Walton, în vârstă de 29 de ani, se temea că pisicuța ei de șapte luni, Gracie, ar putea fi bolnavă, după ce a început să piardă grămezi uriașe de blană.

Iubitoarea de pisici, din Maine, Statele Unite, creștea două pisici adulte când una a născut un pisic ce i-a dat numele Gracie. Brianna, care lucrează ca fotograf, a decis să o țină pe Gracie ca animal de companie pentru ea însăși. Și, la doar cinci săptămâni și-a dat seama că ceva nu era în regulă când a început să-și piardă toată blana.

„Gracie avea vreo cinci săptămâni când a început să piardă părul facial”, și-a amintit ea. „A pierdut apoi majoritatea părului complet în următoarele două săptămâni și am devenit foarte îngrijorată de faptul că era bolnavă, așa că am adus-o la medicul veterinar.

„Au aruncat o privire fără teste și au ajuns la concluzia că era probabil febră, dar că era perfect sănătoasă în caz contrar și nu mai avea nevoie de o atenție specială”.

În timp ce Brianna era convinsă că animalul său de companie felin ar fi putut suferi de un fel de boală nediagnosticată, ea a fost complet nedumerită când un veterinar a spus că a fost de fapt cauzată de o rară mutație genetică, făcându-i o pisică-lup.

Pisicile-lup, extrem de rare

Pisicile-lup, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de Lykoi, sunt pisici domestice cu un singur strat de blană care se mută la fiecare șase luni, lăsându-le cu o asemănare izbitoare cu vârcolacii.

După ce a aflat că pisica ei este de fapt sănătoasă, Brianna a început să împărtășească clipuri ale felinei cu aspect unic pe TikTok și a devenit rapid o senzație virală, datorită aspectului ei neobișnuit.

„Gracie arată ca un vârcolac și cred că asta este cel mai tare”, a spus Brianna.

„Sperasem că va deveni viral pentru că simțeam cu adevărat că era o pisicuță unică, cu o poveste foarte specială, așa că mă bucur că a făcut-o.

„Oamenii spun că nu au auzit niciodată de o pisică de lup, dar acum că au auzit, au nevoie de una.” coral