Ianna Novac, fosta membra a trupei ASIA, si-a aratat burtica de gravida in cadrul unui eveniment monden. Frumoasa blonda este casatorita cu profesorul ei de canto.

Ianna si sotul ei, tenorul Octavian Dobrota, sunt in culmea fericirii dupa ce au aflat ca cel de al doilea copil al cuplului urmeaza sa vina pe lume peste sase luni.

Solista a vrut sa tina secreta sarcina, insa a fost data de gol la ultimul eveniment monden la care a participat, burtica fiind deja vizibila.

Intr-un final, Ianna a recunoscut ca va fi din nou mamica. Ianna Novac si tenorul Octavian Dobrota mai au impreuna o fetita, pe Erika Maria, in varsta de cinci ani. Cuplul spera ca urmatorul copil sa fie un baietel.

Frumoasa basarabeanca, fosta componenta a trupei ASIA, a facut o pasiune nebuna pentru Octavian Dobrota, profesorul ei de canto de la Liceul Dinu Lipatti, pe cand avea doar 18 ani. In 2004, cei doi s-au casatorit, iar in 2013 a venit pe lume fetita lor, Erika Maria.

De asemenea, Octavian Dobrota este component al trupei Distinto, alaturi de Marius Olteanu ( tenor) si Mihai Radu (bas). Ianna Novac a cantat in trupa A.S.I.A in 2005 si 2006, inlocuind-o pe Irina Nicolae. Formatia a fost infiintata in 1999 si s-a desfiintat in 2006. Sorana, Anca Sarbu, Alina Crisan, , Anca Neacsu, Irina Nicolae, Anemona Niculescu si Alexandra Potora au fpcut si ele parte din istoria trupei, scrie click.ro.

coral