Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în propria locuinţă duminică seară. În urma cercetărilor efectuate, cauza morţii sale nu a putut fi stabilită din cauză că trupul ei se află în stare avansată de putrefacţie, potrivit surselor din anchetă.

În urma morţii regretatei jurnaliste Cristina Ţopescu, Institutul de Medicină Legală a realizat raportul preliminar, însă cauzei morţii sale nu a putut fi stabilită cu exactitate, conform Antena 3. Astfel, chiar dacă autopsia a fost făcută, moartea realizatoarei TV rămâne deocamdată un mister.

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu, potrivit sursei menţionate.

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară, în locuinţa sa. Jurnalista era înconjurată de două dintre animalele sale de companie, descoperite şi ele fără suflare.

coral