News Flash:

Oportunităţi de studiu în limba germană pentru elevii de liceu, la UBB

9 Aprilie 2019
1333 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB 1

Linia de Studii în Limba Germană a Universităţii Babeş-Bolyai organizează, în perioada 15-19 aprilie 2019 „Universitatea Elevilor”, o serie de activităţi pentru elevii de liceu vorbitori de limba germană.

În cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la Universitatea Babeş-Bolyai şi vor afla despre posibilităţile de carieră oferite de un studiu absolvit în limba germană.

Concomitent cu aceste activităţi, organizatorii le-au pregătit elevilor şi un program cultural şi de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj-Napoca. În același timp, profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei şi creării de reţele de colaborare.

Evenimentul este susținut activ de Gutenberg - Asociaţia Studenţilor vorbitori de Limba Germană.

Partenerii şi sponsorii acestui program sunt: Ambasada Republicii Federale Germania (Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Bukarest), Donauschwäbische Kulturstiftung des Landes Baden-Württemberg (Fundaţia Culturală a Şvabilor Dunăreni a Landului Baden-Württemberg), SYKES Entreprises Eastern Europe Srl. şi SC Emerson Srl.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

studiu limba germana oportunitati ubb liceu elevi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1041 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028473 (s)