News Flash:

Parcările de pe strada Octavian Petroviciau fost desființate, la fel și sensul unic

27 August 2019
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Parcul Caragiale

Parcările de pe strada Octavian Petrovici (partea cu Parcul Caragiale) din Cluj-Napoca au fost desființate, ca și sensul unic de pe acea porțiune, semnalează membrii comunității Info Trafic Județul Cluj.

"Probabil este treabă de fluidizare, până se face strada Ferdinand", "Banda de circulație dinspre str. Horea spre Hotelul Melody, pe Ferdinand, e închisă", "Pe Ferdinand se circulă doar dinspre Piața Unirii spre str. Horea și și așa doar pe o bandă. Intersecția de la Melody va fi permanent blocată pentru că din Unirii intră în continuare tot două benzi pe Ferdinand", "Exact ce aveam nevoie: mai puține locuri de parcare!", au comentat membrii grupului.

Alți conducători auto sunt însă mulțumiți de măsura luată de către municipalitate. "Va fi un oraș mai plăcut și mult mai aerisit. Mulțumiri domnului primar, felicitări, la încă 5 mandate!".

Traficul pe strada Regele Ferdinand se desfășoară pe o singură bandă, începând de luni, întrucât au demarat lucrările de modernizare, parte a proiectului de creștere și îmbunătățire a spațiului pietonal în zona urbană. 

Închiderea, respectiv restricționarea circulației auto pe strada din Cluj-Napoca, la începerea lucrărilor de modernizare anunțate de primărie, a creat probleme șoferilor care au tranzitat, luni dimineața, centrul Clujului.

Lucrările de modernizare vor dura 11 luni și costă 3,2 milioane de euro, fiind realizate pe fonduri europene. Pe toată perioada de execuție a lucrărilor, vor fi închise circulației auto și străzile E. Zola și S. Pușcariu, asigurându-se doar culoare pentru pietoni. Investiţia se ridică la 3,2 milioane de euro, bani europeni.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parcare sens unic desfiintare parcul caragiale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 22 queries | Mysql time :0.059823 (s)