News Flash:

Patronul clubului CFR, înjurături ca la ușa cortului: Nu cumva să băgați în seamă pe p***a asta ordinară!

11 Septembrie 2021
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Nelutu Varga CFR

Cei de la Gazeta Sporturilor au publicat un material despre o înregistrăre din avionul CFR, în care se aude cum Neluțu Varga  îi înjură birjărește pe reprezentații companiei EnergoBit, prin intermediul căreia omul de afaceri Ștefan Gadola este acționar la CFR. Vizibil nervos, Varga îi avertizează pe jucători, în frunte cu căpitanul Mario Camora, „să știți să faceți diferența între cei care vă iubesc și cei care sug p**a”.

Potrivit ProSport, cuvintele patronului au fost înregistrate chiar de un jucător, șocat de cele auzite. La aproape două luni distanță de la acel moment, fotbalistul în cauză a decis să facă publică înregistrarea.

Transcrierea înregistrării audio: 

Nelu Varga: N-au pus un zero unu cenți în viața lui la clubul ăsta. Mă auzi, Camora? Da sau nu? Vreau să aud vocea ta! Căpitan, mă auzi?
Mario Camora: Da!
Nelu Varga: Ok! În viața voastră să nu vă mai uitați după lă***ii de la EnergoBit! Sunt niște pi**e ordinare! Niște homosapiens! Mă auziți? Deocamdată în viața lor s-au lăudat numai și cu rezultatele noastre. Ale mele, ale conducerii și ale voastre! Ei trebuia să vă dea șampanie au numărat câți sunteți la masă. Mă auziți sau nu?
Neidentificat: Daaa!
Nelu Varga: Aș vrea să auziți asta!
Neidentificat: Da, da, da!
Nelu Varga: E prima dată când vă spun asta și as vrea nu cumva să băgați în seamă pe p***a asta ordinară! Ok?
Neidentificat: Da, da!
Nelu Varga: N-aud vocea!
Neidentificat: Da, arunc-o din avion!
Nelu Varga: Ok! Vă iubesc! Vă doresc mult succes și aș vrea la orice interviu al clubului, al echipei, al căpitanului, al jucătorilor, al conducerii, să știți să faceți diferența între cei care vă iubesc și ajută și cei care sug p**a și se f*t în c*r!
Mai mulți: Iuhuuuuu! (aplauze)
Nelu Varga: Ok? I love you!

Sursa: Gazeta Sporturilor 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 33 queries | Mysql time :0.052883 (s)